• Bulevardi Zogu i Parë
  • Hënë - Dielë 09:00 - 21:00

Homepage 1

Konsulta

Ne do të diskutojmë me ju për
problematikën e shikimit, për
një zgjidhje më të mirë.

Vizita

Specialisti ynë do të realizojë
vizitën duke kuptuar nevojën që
ju keni për syze optike.

Përzgjedhja

Ne do t’u ndihmojmë për të
zgjedhur skeletin ideal për një
shikim dhe pamje perfekte.

Mirëmbajtja

Ne do ju tregojmë mënyrën si
duhet të kujdeseni për syzet
optike që ju sapo bletë.

Gamë e gjerë shërbimesh
për shikimin tuaj

Konsulta e shitjes

Sqarimi i nevojës tuaj për
syze optike.

Kontrolli i shikimit

Përcaktimi i dioptrisë dhe
detajeve të tjera të shikimit.

Kuptimi i nevojave

Qartësimi i stillit të jetës dhe
ndikimit tek shikimi.

Përcaktimi i prioriteteve

Prezantimi i dizenjimeve
përkatëse të lenteve të shikimit.

Vlerësimi estetik

Qartësimi i pjesës estetike që
çdo lente ofron.

Shpjegimi i përdorimit

Sqarimi i përfitimeve që vijnë
nga çdo veshje antirefleks.

Përzgjedhja e skeletit

Vlerësimi i skeleteve të
mundshëm për klientin.

Përgatitja e porosisë

Kuptimi i veshjeve antirefleks që
mund të ofrohen.

Parandalojmë, zhvillojmë dhe
mbrojmë shikimin tuaj

Në momentin që ju bëheni klienti ynë, qëllimi është t’ju
ndihmojmë të bëni zgjedhjen e duhur qoftë në skeletin
ashtu edhe në lentet optike.

Në këtë mënyrë, ju do të keni mundësi të mbani në
kontroll numrat tuaj duke përshtatur dhe zhvilluar
shikimin me stilin e jetesës.